Bursele Telekom - Juriu

Juriu

Cristina Bazavan


Are o experienţă în media de peste 17 ani.

Din aprilie 2005 şi până în mai 2011 a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al cărei redactor şef a fost. A devenit cunoscută în mass media românească drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa în radio desfăşurându-se pe parcursul a 12 ani.

A făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizând o performanţă unică: staţia a ajuns nr. 1 naţional în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio. A făcut parte din echipa care a format şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.Mihaela Perianu


Este fondator şi Managing Partner la AIMS Executive Search & Consulting, companie activă de peste 23 de ani în piaţa de Executive Search şi Consultanţă şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training, o franciză americană de training.

A absolvit Facultatea de Finanţe Contabilitate, Master de Resurse Umane la Management Center Europe din Belgia, Snelling University din Dallas - Texas şi Erudio - Leadership Creativ.Sorin Psatta


Lucrează de 23 ani în cadrul agenţiei Graffiti BBDO România, în februarie 2008 fiind numit Integrated Communication Director.

A fost premiat frecvent la festivalurile de eficienţă în publicitate, inclusiv în nume propriu (Gold Effie, 2008, pentru campania CNA "Nu lăsa copilul educat de televizor").

În paralel este Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, unde predă comportamentul consumatorului, campanii în publicitate şi metode de cercetare în publicitate. Premiul pentru Excelenţă în Educaţia de Marketing şi Comunicare şi titlul de Personalitatea Anului în Marketing, acordate la Gala de Excelenţă a IAA România, în martie 2014.Mihai Popa-Radu


Este Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme de consultanţă pe zona de Executive Coaching şi Leadership Skills Development.

În paralel, Mihai conduce Mindfulness Institute, o iniţiativă care îşi propune promovarea în cadrul organizaţiilor a beneficiilor practicii de Mindfulness şi este fondatorul Centrului Spiritual Seeds for Happiness, o oază de linişte şi inspiraţie spirituală.

Începând din 2010 este membru al juriului Burselor Telekom.Prof. Dr. Ing. Emil Cazacu


Este Profesor universitar la Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, cu o experienţă de 20 de ani în învăţământul superior şi cercetare ştiinţifică.

A absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti in 1998 şi este doctor în inginerie electrică din 2004. În paralel cu activitatea academică, din 2010, în calitate de proiectant şi auditor electroenergetic autorizat, a condus numeroase proiecte, studii de consultanţă şi audit în ingineria electrică, activitate care i-a menţinut şi cultivat contactul permanent cu cerinţele şi exigenţele mediului industrial modern.Prof. Dr. Văduva Ion


Este Doctor în Matematică la Academia Română, Centrul de Statistică Matematică.

A publicat 11 cărţi şi 11 manuale sau lucrări didactice legate de disciplinele predate, 122 lucrări ştiinţifice din care peste 70 în limbi străine.


A participat la numeroase manifestări ştiinţifi ce interne şi internaţionale şi este membru fondator si Presedinte de onoare al Societăţii Române de Econometrie, din iunie 2012.Mihai Comșa


Mihai Comşa ocupă funcţia de Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor în divizia de Resurse Umane a Telekom Romania.

A absolvit Facultatea de Psihologie şi are peste 18 ani de experienţă în industriile auto, retail şi petrol&gaze în funcţii de management.

Înainte de a se alătura Telekom Romania a lucrat în consultanţă ca Head of Recruitment and Business Development pentru o companie deţinută de grupul german Trenkwalder (TRK-Professional).