Juriu

Mihaela Perianu


- Fondator şi Managing Partner AIMS Executive Search & Consulting -

Este fondator şi Managing Partner la AIMS Executive Search & Consulting, companie activă de peste 23 de ani în piaţa de Executive Search şi Consultanţă şi fondator şi Managing Partner la Dale Carnegie Training, o franciză americană de training. A absolvit Facultatea de Finanţe Contabilitate, Master de Resurse Umane la Management Center Europe din Belgia, Snelling University din Dallas - Texas şi Erudio - Leadership Creativ.Cristina Bazavan


– Blogger, fost redactor şef Tabu, jurnalist Europa FM şi Radio 21 - 


Cristina Bazavan are o experienţă în media de peste 17 ani.

Din aprilie 2005 şi până în mai 2011 a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al cărei redactor şef a fost. A devenit cunoscută în mass media românească drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa în radio desfăşurându-se pe parcursul a 12 ani.

A făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizând o performanţă unică: staţia a ajuns nr. 1 naţional în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio. A făcut parte din echipa care a format şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla.Sorin Psatta


- Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti şi Integrated Communication Director Graffiti BBDO România -

Lucrează de 25 ani în cadrul agenţiei Graffiti BBDO România, în februarie 2008 fiind numit Integrated Communication Director.

A fost premiat frecvent la festivalurile de eficienţă în publicitate, inclusiv în nume propriu (Gold Effie, 2008, pentru campania CNA "Nu lăsa copilul educat de televizor").

În paralel este Lector la Facultatea de Jurnalism şi Stiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, unde predă comportamentul consumatorului, campanii în publicitate şi metode de cercetare în publicitate. Premiul pentru Excelenţă în Educaţia de Marketing şi Comunicare şi titlul de Personalitatea Anului în Marketing, acordate la Gala de Excelenţă a IAA România, în martie 2014.Mihai Popa-Radu


- Managing Partner al companiei Seeds for Success - 

Este Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme de consultanţă pe zona de Executive Coaching şi Leadership Skills Development.

În paralel, Mihai conduce Mindfulness Institute, o iniţiativă care îşi propune promovarea în cadrul organizaţiilor a beneficiilor practicii de Mindfulness şi este fondatorul Centrului Spiritual Seeds for Happiness, o oază de linişte şi inspiraţie spirituală.

Începând din 2010 este membru al juriului Burselor Telekom.Prof. Dr. Ing. Emil Cazacu


- Prof. Dr. Ing. Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti - 

Este Profesor universitar la Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, cu o experienţă de 20 de ani în învăţământul superior şi cercetare ştiinţifică.

A absolvit Universitatea Politehnica Bucureşti in 1998 şi este doctor în inginerie electrică din 2004. În paralel cu activitatea academică, din 2010, în calitate de proiectant şi auditor electroenergetic autorizat, a condus numeroase proiecte, studii de consultanţă şi audit în ingineria electrică, activitate care i-a menţinut şi cultivat contactul permanent cu cerinţele şi exigenţele mediului industrial modern.Claudiu Gura


– Mentor CoderDojo Romania, consultant IT cu experienţă în companii multinaţionale - 

Claudiu este Solution Architect în echipa de Guvernanţă şi Arhitectură din Raiffeisen Bank, aria Creditare, având peste 18 ani experienţă în domeniul IT. A construit arhitectura de soluţii în multe arii şi proiecte de complexitate medie sau ridicată din diverse industrii, unde cunoştinţele solide, flexibilitatea, leadership-ul, deschiderea şi profesionismul său sunt foarte apreciate.

Claudiu are o atitudine pozitivă şi o pasiune ridicată pentru tehnologiile moderne, direcţiile globale de dezvoltare IT şi metodologii pentru dezvoltarea sistemelor IT în vederea unei mai bune pregătiri, din punct de vedere al soluţiilor, pentru viitor.
În timpul liber, Claudiu se joacă împreună cu copiii săi şi îi învaţă programarea pe foarte mulţi alţi copii entuziaşti, Claudiu fiind de asemenea mentor la CoderDojo Bucureşti Nord.Mihai Comșa


- Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor în divizia de Resurse Umane a Telekom Romania - 


Mihai Comşa ocupă funcţia de Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor în divizia de Resurse Umane a Telekom Romania.

A absolvit Facultatea de Psihologie şi are peste 18 ani de experienţă în industriile auto, retail şi petrol&gaze în funcţii de management.

Înainte de a se alătura Telekom Romania a lucrat în consultanţă ca Head of Recruitment and Business Development pentru o companie deţinută de grupul german Trenkwalder (TRK-Professional).